Rawghurt av hallon, avokado och banan

Dagen efter julafton och all julmat kändes det lägligt med något fräscht till frukost.  Receptet kommer från bloggaren Anja Forsnors  fina frukostbok ” En god morgon”, en bok som jag verkligen rekommenderar, massa fina recept och härliga bilder! Den här veganska yoghurten blir otroligt krämig tack vare avokadon.

Recept 1 portion

1,5 dl frysta hallon

1 mogen avokado

1/2 fryst banan

Valfri frukt/kokos/frön till topping

Gör så här: Ta ut bären en liten stund innan så att de går att mixa lätt. Jag gjorde denna med stavmixern och mixade allt på en gång. Toppa med lite fina frukter/kokos och frön.

Ät och njut av en färgglad frukost som ger bra energi av fettet från avokadon!

Kram Johanna

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.