Frukostinspiration och rabattkod

God kväll!

Hoppas ni haft en bra dag! Så härligt med sommarvädret som vi haft nu hela maj. Tack vare de varma kvällarna har jag inte haft lika stor lust att stå i köket så det har blivit grillmiddagar borta, take aways och lätta måltider. Jag har därför inget nytt recept att bjuda på just nu men tänkte visa min frukost som jag åt i veckan. En klassisk chiapudding (3 msk chia och 2 dl havremjölk) som jag gjort lite mer exotisk genom att blanda i 1.5 msk passionsfruktspulver . Chiapudding är slemmigt, mättande och nyttigt. Jag kan verkligen rekommendera att mosa i en banan i den på morgonen för att få lite mer sötma. På toppen av chiapuddingen har jag hällt på en av naturens mest kraftfulla livsmedel, nämligen bipollen. Bipollen innehåller 205 bioaktiva ämnen, 16 vitaminer, 27 mineraler och 22 aminosyror. Det är alltså helt fullproppat av näringsämnen och passar perfekt som ett naturligt kosttillskott. Det smakar inte så mycket men har en härlig crunchy textur som passar utmärkt på smoothies, gröt och chiapudding.

Passionsfruktspulvret och bipollen är från webshopen Happy Green. Just nu får ni 100 kr rabatt vid köp för 300 kr på Happy Green om ni anger koden ”happyjohanna100”.

 

Har ni några roliga planer i helgen? Jag och min syster har anordnat överraskningshelg för vår mamma som fyllt 60 år. Det blir en helg fyllt av god mat och umgänge (avslöjar inget ifall att hon läser). Jag ser fram emot en riktig tjejhelg och att ladda batterierna ordentligt. Det blir några dagars bloggpaus men snart är jag tillbaka med ny energi och massa goda recept! Watch out!

Ha en trevlig helg!

Kram Johanna

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.