Rostad majs & chiliröra

Gillar ni majs, chili och färskost? Då kommer ni garanterat att älska denna goda röra. Det var riktigt gott att ha den i burgare och jag skulle gissa på att den passar bra till grillat (grillförbud nu  glöm inte det hehe), i en matigare macka eller i en god sallad. Fattar inte varför jag inte gjort denna tidigare då det var en riktigt god kombo. Jag älskar goda såser och röror så har ni tips på fler goda kombinationer är det bara att höra av er. Alltid kul med tips och ny inspiration. Vissa med IBS  är känsliga för chili (även många utan IBS kan vara det) och kan få ont i magen, så då kan ni antingen minska mängden eller tillsätt någon god ört istället. Varför inte lite persilja eller basilika?

Ingredienser

1 stor burk majs (gärna ekologisk)

1 tsk chiliflakes

1 paket färskost (laktosfri om ni är känsliga mot det)

Salt & Peppar

Olivolja eller smör till stekning

Gör så här:

  1. Stek majs i olivolja/smör och tillsätt chiliflakes. Låt majsen få lite färg
  2. Mixa majsen med färskosten och smaka av med salt & peppar
  3. Servera i burgare, till grillat eller till något annat gott.

 

 

Hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gjorde!

Stor kram / Johanna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras