God kväll!
Någon mer än jag som gillar pannkakor? Ända sedan jag var liten har det varit en favorit hos mig och det kommer det nog alltid att vara 🙂 Detta recept är, precis som recepten i förra inlägget, i samarbete med Husk. Kika gärna in på deras sida för att se alla mina FODMAP- recept, kostråd och massa bra information om maghälsa.
Ingredienser 1 portion
2 ägg
2 dl havremjölk (eller annan mjölk)
1 msk fiberhusk
1-2 krm salt
1 nypa vaniljpulver
Kokosolja eller smör till stekning
Jordgubbar
1 apelsin
Några myntablad
Gör så här:
- Blanda alla torra ingredienser och låt svälla några minuter.
- Smält smöret/kokosoljan och stek pannkakor på medelvärme tills de får fin färg. Det kan vara lite svårt att vända dessa så var försiktig.
- Skär jordgubbar, apelsin, hacka mynta och lägg i en skål och blanda runt.
- Servera de nygräddade pannkakor med fruktsalladen.
Kram Johanna