Happy friday och tips på yoga-video att göra hemma

Happy Friday!

Hoppas ni har en härlig fredagskänsla i kroppen, det har jag fast jag numera inte är på jobbet. Vi ska på bröllop i helgen så jag håller på att fixa med det sista inför det(typiskt mig att bestämma både kläder och skor samma vecka). För att slippa stress om dagarna så skriver jag alltid en to-do list på morgonen som jag sedan bockar av efter hand. Älskar känslan av att checka av och se att jag har fått mycket uträttat.

Stress är tyvärr något som ofta påverkar mage och IBS väldigt negativt. Det är lätt att man blir svullen och får mycket matsmältningsproblem om kroppen utsätts för stress.  För att undvika detta så brukar jag vara noga med att göra yoga och meditation nästan dagligen.  Det får mig att må mycket bättre både psykiskt och fysiskt. Det brukar räcka med att köra 10-20 minuter hemma på mattan för att få bra effekt. Det finns många olika sidor med yoga-videos på nätet, men jag kör nästan alltid via Youtube. Mina favorit yogisar där är Boho Beautiful (hon har superbra meditationsvideos med) och Yoga with Adrienne.

Här nedan är min absoluta favorit om man inte känner för ett hårt och tungt träningspass, utan när det känns mer lagom med ett lugnare pass som ändå ger lite pulshöjning.  Denna video är perfekt att starta eller avsluta dagen med.  Hoppas ni gillar den!


Dagens frulle bestod av hallonsmoothiebowl (1 banan, 1 dl hallon och 1 dl havreyoghurt med vaniljsmak), choklad&banan-granola, banan och hallon. Självklart lite jordnötssmör också.

Ha en underbar helg!

Kram Johanna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras