I samarbete med Mathem

Har ni provat att handla mat på nätet någon gång? Jag har gjort det några gånger och tycker att det är riktigt smidigt. Ibland kan jag tycka det är mysigt att gå runt i mataffären och plocka på mig massa gott men många gånger känner jag att det är lite jobbigt att storhandla, dels för att det är mycket folk, men också för att det är tungt att bära kassarna. Tack vare Mathem kan jag sitta i soffan och klicka hem matvaror i lugn och ro utan någon stress.

En annan fördel med att ”mathemma” är att det  finns det mer än 5000 recept att mellan och det går både att göra sina egna matkassar, men det finns även flera olika färdiga matkassar för de som hellre vill ha det. Det jag gillar så mycket med Mathem är att det finns ett stort utbud av allt (10 000 varor) och jag hittade en del varor som jag inte sett i livsmedelsbutiker här i Kristianstad tidigare. Jag gillar även att det finns en egen kategori för ekologiskt samt att många varor (exempelvis blåbären) är lokalproducerade.  För den som vill lyxa till det finns det en Deli där det bland annat går att beställa färskt surdegsbröd från Gateau. Perfekt inför helgen!

Som medlem på Mathem får man bonus på alla köp som sedan förvandlas till bonuscheckar. Jag är väldigt glad att Mathem numera levererar till Kristianstad där jag bor. Än så länge sker leverans endast på fredagar, men detta kommer att utökas inom kort. Under dagen får ni ett sms om exakt leveranstid och ni kan även följa er leverans i realtid. Otroligt smidigt att få allting levererat till dörren.

Med koden JOHANNA200 får ALLA som ej testat MatHem tidigare 200 kr rabatt på sin första order (över 700kr).

Kram Johanna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras