Tips på meditationsvideo

Hej kära läsare!

Just nu har jag inte tyvärr inte så mycket recept att bjuda på, men jag lovar er att det kommer inom kort.  För tillfället håller jag på med ett stort receptjobb som ni kommer att få ta del så fort det är färdigt. Det är så häftigt och roligt att få jobba med något som man verkligen älskar och tycker är roligt. Kan knappt tro att det är sant att jag nu har ett eget företag som heter MAGiskmat. Så tacksam (och lite stolt över mig själv)!

För att undvika stress och oro brukar jag göra meditation nästan varje dag. Ibland blir det bara 2 minuter och ibland 15, det viktiga är att ta sig lite tid att bara vara i nuet och andas.  Jag brukar använda mig av appen ”Insight Timer” (rekommenderas starkt) eller Youtube.  Kan verkligen rekommendera er att kolla in Boho Beautiful  (tipsat om henne innan) som både har meditationer och yogavideos på Youtube.  Här nedanför kan ni lyssna på en av hennes meditationer som kan hjälpa till att lindra stress och oro<3

Hoppas att ni får en underbar helg så hörs vi snart igen! Jag håller på med ett långt personligt inlägg som ni snart kommer att få ta del av. Det känns läskigt men samtidigt väldigt viktigt.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras