Martas glutenfria bröd

Hej kära läsare!

Har varit lite dålig på att blogga denna vecka känner jag men ibland får man ta lite paus när inspirationen tryter några dagar. På tal om inspiration så hängde jag en riktigt inspirerande tjej i veckan. Denna coola tjej har nyligen fått ut sina egna glutenfria bröd i butik under varumärket Sellton. Under ett års tid bakade hon varje dag för att få fram glutenfria bröd med rätt konsistens och smak. För henne var det också väldigt viktigt att bröden skulle vara utan socker, vetestärkelse, tillsatser, allergener och animaliska produkter. Detta är något som många andra skapare av glutenfria bröd tyvärr inte har haft i åtanke, så jag är verkligen glad att Martas bröd nu finns att köpa i många ICA-butiker runt om i Sverige. Alla Ica-butiker som önskar kan då beställa in bröden. De kommer säljas i den vanliga brödhyllan, under varumärket SELLTON.
.
MARTAS FRUKTBRÖD, ICA ART. NR 243330
MARTAS SURDEGSBRÖD, ICA ART. NR 243328
MARTAS CHIABRÖD, ICA. NR 243327
MARTAS MEDELHAVSBRÖD, ICA ART. NR 243329
MARTAS DADELBRÖD, ICA ART. NR 243325
.
Bröden är till för alla som vill äta gott & nyttigt! Därför är dessa bröden fria från raffinerat socker, tillsatser, allergener, vetestärkelse och gluten. De är bakade med massa kärlek och omsorg!

Jag är så himla glad att jag fick provsmaka och ta hem alla hennes olika bröd och att de nu förgyller mina dagar 🙂 Det svåraste med att äta glutenfritt har varit att vara utan bröd då det är så himla gott och enkelt att fixa. Bröden gör sig helt klart bäst rostade tycker jag!

På bilden nedan ser ni Martas fruktbröd med jordnötssmör, banan, hallon, flingsalt och lite rostade hasselnötter.  Rostat såklart! Mums!

 

 

Hoppas ni får en härlig helg och att ni också får smaka bröden snart!

Kram Johanna

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras