Instagram-tävling i samarbete med Testagram.se

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra vecka! Vi spenderade helgen i Gdansk och hade det supermysigt verkligen. Så fina hus och massa bra restauranger. Ska ni dit så är det ett måste att äta frukost på Retro Café som ligger i gamla stan, världens godaste gröt med gudomligt god topping.  Med Wizzair flyger man extremt billigt till Gdansk och resan tar endast 40 min, så detta kan jag varmt rekommendera (tyvärr inte sponsrad). Restauranger, taxi och hotell är också väldigt billigt så det är ett perfekt weekend resmål.

Jag har fått prova @testagram_se temabox ”handplockat” som innehåller massa lokalproducerade produkter tillsammans med exklusiva nyheter inom godis, mat och hem. Idén med boxen är att lyfta fram varumärken som du idag saknar i din ordinarie butik och som erbjuder det lilla extra. Jag har nu i samarbete med @testagram_se fått möjligheten att tävla ut en box full med fina och goda saker till en följare. För att tävla behöver du:

1. Följ mig och @testagram_se
2. Tagga 3 vänner
3. Skriv varför du vill vinna boxen ”handplockat”. Tävlingen avslutas på söndag 18/11 och jag kommer att kontakta vinnaren i dm och i story. Lycka till!

In på Instagram och tävla!

 

Ha en riktigt fin torsdag! Kram Johanna

2 kommentarer
  1. Tack för denna blogg! Jag har slarvat med fodmap senaste tiden pga livet och nu senast en 2,5v utlandssemester, men ska nu återgå till grön kost igen för att få magen i balans och hittar så mycket härlig inspo här. Ska bli väldigt kul att prova dina recept på barnen också. Minstingen älskar havregrynsgröt, så han och jag ska nog prova lussebullegröten snart ☺️

    1. Hej Therese!

      Åh vad kul att du gillar bloggen, tusen tack för dina ord! Det är så lätt att slarva, jag har med gjort det på senaste och märker skillnad direkt. Så dumt att man ändå slarvar när man vet att det inte är bra. Men så skönt ibland bara få känna sig ”normal” och få äta det man är sugen på. Lussebullegröten är en klar favorit för mig och det kommer bli många såna nu framöver:) Även gott att ha pepparkakskrydda i gröten så blir det pepparkaksgröt 🙂 Ha en fin helg! Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras