Tips på gott julgodis

Hej på er!

Hoppas det är bra idag! Med mig är det bra, har precis varit på gymmet och ska snart sätta igång med dagens plugg. Vi läser just nu en kurs i marknadsföring och försäljning som är väldigt intressant. Vi lär oss också att bygga egna webbshoppar vilket är lärorikt och spännande. Jag kan verkligen rekommendera yrkeshögskola eftersom allting man gör är praktiskt och ”verkligt”.

Tänkte att jag ville tipsa er om lite gott julgodis som jag bakade förra året. Jag har ännu inte bakat något julgodis i år, men det tänkte jag göra i helgen. Jag kan tyvärr inte baka en massa och sedan låta det stå fram till julafton utan att röra det hehe. Så det är därför jag har bestämt mig för att avvakta och göra det precis innan jul så att där finns något kvar på julafton.  Det är ju så gott! Om jag lyckas hitta eller komma på något nytt recept på julgodis så kommer jag självklart att dela med mig av det.  Några favoriter från förra året är dessa kolaknäcken och denna ischokladen. Vill ni göra ischokladen men med pepparkakskräm på så hittar ni det receptet här.

 

Kram Johanna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras