12 things to always remember

Hej på er!

Hoppas ni haft en fantastisk jul med massa god mat och trevligt umgänge. Jag själv har haft en lugn och mysig helg. Tagit helt ledigt från skolan och blogg och bara fokuserat på att fixa fint hemma i lägenheten inför försäljning i januari. Varför fixar man alltid allt i slutet som man borde gjort innan? Så typiskt!

Har inget recept att bjuda på idag, just nu vilar jag från det och samlar ny inspiration inför 2019. Ser fram emot ett nytt år där jag ska dela med mig av många bra recept till er. Ville mest kika in och dela med mig av ”12 things to always remember” eftersom jag tycker den är väldigt viktig och bra. Dessa små saker är så lätt att glömma bort så ibland behöver man sig en liten påminnelse.

Vi hörs igen nästa år <3 Kram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras