Gott nytt år!

Snart lämnar vi 2018 bakom oss och jag känner mig riktigt redo för 2019. 2018 var året då jag fick en tung diagnos (Adenomyos) som gjorde mig ledsen, men som samtidig gav mig ett kvitto på att all smärta jag känt i 20 år var på riktigt. Så många gånger jag sökt vård för trötthet, magont och mensvärk, men varje gång gar jag fått höra att allt ser bra ut. En fördröjd diagnos utan rätt behandling har gjort sjukdomen så mycket värre och idag lever jag tack vare det med mer eller mindre dagliga smärtor. Jag kan välja att vara arg, bitter och se bakåt, men istället försöker jag ta tillvara på alla bra stunder och leva i nuet och se positivt på framtiden. 2018 har inneburit nånga sömnlösa nätter på grund av smärta och diverse biverkningar av behandlingar. Att behöva sätta kroppen i klimakteriet är inte särskilt roligt när man är 31 år, men om det tar bort smärtan så är det värt alla värmevallningar om nätterna 😂

Är väldigt stolt över mig själv att jag vågat prata öppet om min sjukdom i en värld fylld av filter och perfekta ytor. Alla kämpar med något och jag kommer fortsätts sprida kunskap om dessa okända kvinnosjukdomar som drabbar så många. 2018 hade många positiva saker också bland annat att jag startade företag och har jobbat med recept och foto åt stora livsmedelsföretag. Att vara kreativ och skapa i köket är min terapi. Jag tog även chansen att förändra min livssituation genom att börja plugga igen, trots att jag redan har en kandidatexamen. Det är aldrig försent att ändra riktning och hoppa på något nytt. Är det något som är viktigt här i livet så är det, enligt mig, att hela tiden känna att man utvecklas och lär sig nya saker. Förutom min utbildning i Mobil handel har jag även läst två kurser inom holistisk nutrition på @nutraphoria.

Har lärt mig såå mycket nytt senaste halvåret och jag ser fram emot att utvecklas ännu mer 2019. I min utbildning ska vi bland annat lära oss att bygga appar👌😊 Jag har många mål o planer för 2019 som ingen sjukdom ska få sätta stopp för. Jag ska bland annat fortsätta skapa MAGiska recept, starta företag nr 2, flytta till radhus och ta examen 😍 2019 vi ses snart💖

Inlägget om vägen till min diagnos finns här

Gott nytt år alla fina följare!!<3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras