Smoothiebowl och matfotokurs

God morgon vänner och måndag<3

Har ni haft en fin helg?

Jag har haft en riktigt bra helg som har innehållit en massa bra saker. Bland annat var jag på fotokurs hos Tastecelebration vilket var så kul och inspirerande. Var helt hög på energi när jag åkte hem. Det är så häftigt och kul att träffa personer med samma intresse. Jag lärde mig så otroligt mycket och blev extremt taggad på att lära mig mer och bara fortsätta hålla på med det. Ska visa er bilderna jag tog sen när jag har redigerat dem.

Lyxen med att styra sina egna tider (studier på distans) är att man kan göra lyxfrulle ALLA dagar i veckan. Eftersom förra veckan var intensiv för mig så ska jag unna mig en lugn måndag idag med massa mys, te och såklart lite plugg men ifrån soffan. Inledde min mysmåndag med en god smoothiebowl som ni ska få recept på.

Ingredienser (1 stor smoothiebowl eller 2 små)

1.5 frusen banan

1 dl hallon

1 dl blåbär

1 msk jordnötssmör

Lite pressad citron

1 dl vaniljkvarg eller havreghurt med vanilj

1 skvätt valfri mjölk

1 näve frusna jordgubbar (eller annan frukt typ ananas eller mango om ni tål)

Valfri topping

Gör så här:

1.Mixa allt och häll upp i en skål.

2. Toppa med massa gott.

Ha en grym måndag!

Kram Johanna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras