Godaste naturligt glutenfria baguetterna!

Hej på er!

Har ni haft en skön helg? Inte för att den är slut ännu, men ändå:) Jag har haft fullt upp med flytt till vårt nybyggda radhus så det har inte blivit någon tid i köket direkt. Det har blivit en och annan måltid ute och det är ju gott någon gång ibland, men efter några gånger i rad blir iallafall jag riktigt trött på det och längtar efter min egen mat igen.

För någon vecka sedan bakade jag dessa otroligt goda glutenfria baguetterna. Utan att överdriva så var detta de godaste glutenfria brödet jag någonsin bakat. Och kanske smakat? Så likt vanligt bröd och nästan lite surdegskänsla över dem eftersom skorpan blir väldigt knaprig. Ja ni måste prova själva för att se om ni håller med mig. Det tar en liten stund att göra dessa då de ska jäsa flera gånger osv men jag tycker att det är så värt att lägga ner lite extra tid på frukosten på helgen tex.

Receptet på denna hittade jag inne på den fina bloggen Blomsterochbakverk. Hon har beskrivit receptetsSåå bra och fint så istället för att jag ska lägga tid på att skriva exakt samma här så kan ni komma direkt till receptet här.

Försökte göra lite stjärnor i baguetterna med mina stjärn-formar. Ser ni dem? =)

Ha en underbar söndag!

Kram Johanna

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


bbb