Kesofrallor med morot

Hej på er!

Hoppas allt är bra!

Dessa enkla kesofrallorna gjorde jag häromdagen och de blev väldigt goda! Så enkelt att slänga ihop dem eftersom de inte behöver jäsa. Frallorna innehåller bra med protein med tack vare ägg o keso. Dessa är godast att äta samma dag du bakar dem då de tyvärr (som ofta med glutenfritt) blir torra snabbt.

Ingredienser:

125 g keso

2 ägg

2.5 dl havregryn

½ riven morot

1 tsk bakpulver

1 nypa salt

1 tsk fiberhusk

1 tsk chiafrön

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Blanda alla ingredienser och klicka ut 4 små frallor på en plåt med bakpapper på.
  3. Grädda i ugnen cirka 20 minuter.
  4. Låt frallorna svalna lite innan du brer på något gott pålägg och njuter!

Ha en underbar tisdag!

Kram Johanna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras