Microkladdkaka!

Hej bloggen o kära läsare!

Längesedan jag postade något nu tyvärr. Kreativiteten och inspirationen har gått åt massa andra saker och jag har bara försökt inte känna någon press att blogga för att jag måste eller ska. Det blir lätt mycket press då men jag ÄLSKAR att dela med mig av goda, hälsosamma och magvänliga recept så det kommer jag såklart fortsätta göra så fort jag har något bra att dela med mig av! Hoppas förresten att ni har en underbar sommar och njuter av lite ledighet.

Idag gjorde jag en enkel och god ”mugcake” till mellanmål och det receptet ska ni nu få ta del av.

Ingredienser 1 port

1,5 msk kakao
3 msk mandelmjöl
1 nypa salt3 msk laktosfri (eller växtbaserad) mjölk
1/4 tsk bakpulver1 msk smält kokosolja
1 krm vaniljpulver
1-2 msk sötning (tex lönnsirap el stevia men tål du honung eller agave (ej low-FODMAP) så kör på det
2 tsk kaffe

Gör så här:

  1. Blanda alla ingredienser ordentligt i en mugg.
  2. Micra 1 minut på högsta effekt.
  3. Servera med bär, kokos och kanske en klick kvarg/grädde/glass.

Ha en fortsatt bra vecka!

Kram Johanna

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


bbb