God morgon!
Hoppas ni sovit gott! Själv har jag fortfarande semester och hur skönt det än är med sol och 30 grader så måste jag erkänna att jag känner mig glad över att det är lite svalare idag. Känns lite förbjudet att känna så men jag erkänner 🙂 En dag med regn hade också varit mysigt! Men man ska inte klaga på denna fantastiska sommar.
Nu till det viktiga, zucchinivåfflor! Zucchini är ändå men lite underskattad grönsak som man både kan göra våfflor och pizza av. Ett recept på pizzabotten gjord på bland annat zucchini kommer upp på bloggen snart. Detta är ett enkelt recept och passar perfekt till frukost, brunch, lunch ja när som helst. Hoppas ni gillar!
Ingredienser 2 våfflor
100 gram riven zuccini
2 ägg
1 tsk fiberhusk
Lite salt
Ost
Tomat
Oregano
Valfritt protein om så önskas
Smör till stekning
Grönsallad
Gör så här:
- Sätt på våffeljärnet
- Riv zucchini och pressa ut så mycket vätska som möjligt
- Blanda zucchini, ägg, salt och fiberhusk. Låt stå några minuter
- Grädda 2 våfflor tills de fått fin färg
- Lägg på ost, tomat, oregano och valfritt protein om så önskas på den ena våfflan och lägg på den andra. Grädda några minuter till så att osten smälter
- Servera med lite grönsallad
Ha en riktigt bra torsdag nu!
Kram Johanna