God morgon!
Innan jag åker till Karlskrona för att träffa två kompisar måste jag bara tipsa om de godaste glutenfria frallorna jag har ätit. Det glutenfria utbudet i butiker är inte alltid det bästa så mitt tips är att baka sitt eget bröd. Jag hittade detta receptet för några dagar sedan och från och med nu kommer jag se till att ALLTID ha dessa frallor i frysen för att kunna ta fram och rosta. Glutenfritt bröd blir snabbt torrt så mitt tips är att skära frallorna i halvor efter gräddning och sen in i frysen (provsmaka en nybakad först såklart).
Dessa frallor är goda, knapriga, mättande, nyttiga och ja de har allt! Man kan knappt tro att de är helt glutenfria. I originalreceptet är det nyponskalmjöl i men jag hittade inte det så jag tog bovetemjöl istället vilket blev kanon. Receptet hittar ni här!
På bilden nedan ser ni en riktig lyxfrulle som jag gjorde igår. Det är en skål med hälften chiapudding och hälften smoothie på hallon, banan och vaniljkvarg. Toppade allt med hallon, lite vinbär, kokos och granola. I bakgrunden ser ni dessa underbara frallor!
Ha en underbar dag!
Kram Johanna