Glutenfria pannkakor med fruktsallad

God kväll!

Någon mer än jag som gillar pannkakor? Ända sedan jag var liten har det varit en favorit hos mig och det kommer det nog alltid att vara 🙂 Detta recept är, precis som recepten i förra inlägget, i samarbete med Husk. Kika gärna in på deras sida för att se alla mina FODMAP- recept, kostråd och massa bra information om maghälsa.

Ingredienser 1 portion

2 ägg

2 dl havremjölk (eller annan mjölk)

1 msk fiberhusk

1-2 krm salt

1 nypa vaniljpulver

Kokosolja eller smör till stekning

Jordgubbar

1 apelsin

Några myntablad

Gör så här:

  1. Blanda alla torra ingredienser och låt svälla några minuter.
  2. Smält smöret/kokosoljan och stek pannkakor på medelvärme tills de får fin färg. Det kan vara lite svårt att vända dessa så var försiktig.
  3. Skär jordgubbar, apelsin, hacka mynta och lägg i en skål och blanda runt.
  4. Servera de nygräddade pannkakor med fruktsalladen.

Glutenfria-pannkakor-med-somrig-fruktsallad-600x400 - Glutenfria pannkakor med fruktsallad

Kram Johanna

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.